Tassun Ruokavertailu

Tassun Ruokavertailu syntyi yhden selkeän tavoitteen innoittamana – miten suojata lemmikkimme aliarvoiselta ravinnolta. Nykyisin marketit ovat täynnä halpoja kuivamuonia joiden sisältöä tutkiessa huomaa yhden jos toisen tuntemattoman lisä/sivu/haitta -aineen tai kemikaalin. Tiimimme koostuu tällä hetkellä parista kaksijalkaisesta ja muutamasta nelijalkaisesta ystävyksestä.

Kokemuksesta tiedämme, että lemmikinomistajana ei välttämättä aina edes ymmärrä miettiä kriittisesti lemmikinruokaa – onhan se kuitenkin luotettavien tahojen tuottamaa, eikö? Tosiasiassa lemmikinruokien laadut vaihtelevat enemmän kuin mitä ikinä olisimme odottaneet, ennen asiaan paneutumista.

Ruokatuotannossa, ja etenkin lemmikkiruokatuotannossa on vaikea päästä yli siitä, että halvimman päädyn tuotteet valitettavasti ovat halpoja yhdestä todella yksinkertaisesta syystä – hinta vastaa laatua. Lemmikkiruokaa on vaikeampi ostaa “hyvä hintalaatu-suhde”- periaatteella, jota lähes jokainen Suomalainen muuten mielellään käyttää ostopäätöksien tekoon. Lemmikkiruuassa karu fakta on se, että jos haluat lemmikkisi elävän mahdollisen terveen ja virkeän elämän, on tämän eteen nähtävä joko vaivaa tai sijoitusta, ja usein vähän molempia.

Me haluamme auttaa sinua tässä tehtävässä, oli kyse sitten oikean ruokamerkin valinnasta tai ruokamäärän laskemisesta. Kaikki artikkelimme liittyy tavalla tai toisella lemmikkien hyvinvointiin, josta yksi hyvin suuri osa on ruokavalio. Jos mieleesi herää jotain kysyttävää voit olla yhteydessä meihin täältä. Toivottavasti viihdyt sivuillamme!

 


Käyttöehdot